tiistai 24. marraskuuta 2015

Dreams of tommorrow

Dreams of tommorrow esitettiin monen viikon treenaamisen jälkeen Aleksanterin teatterissa 17. marraskuuta 2015. Raskaan mutta antoisan worshopjakson päättävä näytös oli upea ilotulitus pimenevässä illassa, eikä yleisön suosionosoituksista meinannut tulla loppua kun tanssijat viimein seisoivat esityksen jälkeen lavan reunalla kumartamassa.







Esityspäivä oli pitkä ja tanssijat saapuivat teatterille jo aamupäivällä valmistautumaan kenraaliharjoitukseen. Jännityksen hitaasti voimistuessa treenattiin vielä viimeiset yksityiskohdat, iskut ja ojennukset. Keskittyminen ei tältä joukolta herpaantunut vaikka illan h -hetki lähestyi lähestymistään. Toinen Apollo Tanssii! -projektin tämän vuoden kummeista, Tea Khalifa kävi pukuhuoneessa toivottamassa onnea vielä ennen esitystä ja yhtäkkiä koko pitkä päivä oli ohi ja jäljellä enää se tärkein. Yleisö hiljentyi salin pimeydessä ja esiripun noustessa ei ollut enää muuta tehtävissä kuin antautua tanssille, itsevarmasti, uteliaasti ja heittäytyen.





Läsnäolo, seikkailumieli, kaikkensa antaminen ja aina uusien rajojen saavuttaminen ja niitten ylittäminen olivat läsnä illan tunnelmassa. Jarmo Saaren ja Abdissa "Mamba" Assefan musiikki yhdistettynä Mikko Lampisen mielikuvituksellisiin videoteoksiin tempasivat tanssijat ja yleisön mukaansa matkalle ajan halki. Kun aplodit olivat laantuneet ja tanssijat käyneet hengähtämässä lavan takana oli yleisökeskustelun vuoro. Ilta päättyi teatterin ylälämpiössä, jossa tanssijat kukitettiin onnellisessa ja rentoutuneessa tunnelmassa. 






Jäähyväisten hetki on katkeransuloinen, on lähdettävä eri suuntiin, mutta yhteisen kokemuksen muistoja säilyttäen. Kiitos kaikille mukana olleille, tekniselle ryhmälle, koreografeille, opettajille, kannustavalle yleisölle ja rohkeille tanssijoille ikimuistoisesta illasta!


Kuvat: Tanja Ahola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti