perjantai 6. marraskuuta 2015

Ajatuksia tanssista - Tea Khalifa


Tanssi on ollut mun elämässä erittäin tärkeä tekijä, tukija ja kasvattaja. Olin nuorempana koulukiusattu, ja tanssiporukoissa mut hyväksyttiin just sellaisena kun olen, ja mulla oli vihdoin tapa, millä sain toteuttaa itseäni ja ääneni kuuluviin. 



Kun myöhemmin rupesin käymään Tanssivintillä sekä Aira Samulinin tanssikoulussa, tiesin että haluan tehdä tätä myös ammatiksiPääsin kiertämään Suomea ja ulkomaitakin, tapasin upeita uusia ihmisiä, sain itsevarmuutta. Tanssikaverit olivat niitä ensimmäisiä joiden seurassa uskalsin olla täysin oma itseni ja luottaa siihen että olen loistava ja riittävä. Siellä ei katsottu ihonväriin, siellä kannustettiin ja uskottiin muhun, ja olen siitä ikuisesti kiitollinen.




Toivon että jokainen ihminen löytää elämässä joko tanssin tai muun harrastuksen, missä sua arvostetaan, tuetaan ja rakastetaan. 

- Tea Khalifa

projektin kummi
Apollo tanssii 2015

tiistai 3. marraskuuta 2015

Apollo Tanssii! Dreams of tomorrow -esityksen lipunmyynti on avautunut



Tiistaina 17. marraskuuta esitettävän Dreams of tomorrow- demoesityksen lippuja voi nyt hankkia Lippupalvelusta.




Esitys kestää noin tunnin, eikä siinä ole väliaikaa. Nuorten tanssiesityksen säestää livenä Abdissa ”Mamba” Assefa. Esityksen jälkeen pidetään keskustelustilaisuus johon osallistuvat sekä illan esiintyjät että yhteisötanssihankkeen tekijöitä, kuten tanssija-koreografi Tero Saarinen.


Lipunmyyntitiedot löydät myös blogin sivupalkin linkistä.