torstai 15. lokakuuta 2015

Muistoja matkan varrelta

Nykytanssityöpajoihin osallistuminen on ajatuksia herättävä kokemus. Tässä nuorten kommentteja, tunteita ja tunnelmia viime vuosien pajoista:


”Tanssi on erilaista ja kivaa.”

”Vain taivas on rajana.”





”Tykkään treenipäivistä koska kaikki ryhmäjutut on niin kivoja ja ku saa olla osana tekemäs jotai hienoo mut sit kumminkin nykytanssi on tosi vaikeeta ja mul menee välillä hermot jos en opi heti eli ei aina oo kärsivällisyyttä tommosii asioihin mistä ei oo itellä mitään hajua ja sit se purkautuu toisinaan sillei et alkaa pelleillä... Mut kumminkin kivaa koska huomaa et ei aina muutkaan osaa kaikkee ni kuhan yrittää ja on hyvä fiilis ni se jo palkitsee.”

”Työpajoissa on ollut hyvä yhteishenki.”




”Ja sit ku meiän koululla on mahollisuus olla tunnetun koreografin kaa tekemisis ni ku ei kaikki pääse kokeilee tämmösii ni on kyl kiva! Ja ku on tosi kivat opettajat ja muut kurssilaiset ni tulee hieno kokemus :)”

”Tuntuu pehmeeltä mutta vahvalta”





”Minä osaan ja tanssin!”

”Kurssi on mielenkiintonen ku pääsee kokeilee jotain ihan uutta ja tekee jotai semmosta mikä ei tunnu ihan omalta, mut innostuin kyllä heti ekoissa treeneissä! Ja täs on kivaa myös se et ku en oo ikinä tän tyyppistä liikuntaa harrastanu et huomaa mihin kaikkeen kroppa pystyy, pääsee haastaa itteensä ihan erilailla :)”

”Työskentely on sujunut todella hyvin, mutta väsyttää.”

”Vapaudun musiikkiin tanssien.”

”Projekti kuuluu kaikille”



Kuvissa tunnelmaa vuoden 2014 esityksestä Gravity Walk.