perjantai 12. syyskuuta 2014

Apollo tanssii! - Mitä on luvassa?

Ensi viikolla uusi ryhmä Apollon nuoria aloittaa nykytanssiin tutustumisen Marian ja Mikon johdolla. Yhdeksän työpajaa huipentuvat Aleksanterin teatterissa esitettävään tanssinäytökseen 6.10.2014 kello 18. Lisätietoa esityksestä löytyy Facebook-tapahtumasta "Apollo tanssii Aleksanterin teatterissa"

Apollo tanssii! -projektin nuorilla on takanaan mahtava joukko tsemppaajia. Koreografi Tero Saarinen on vierailee työpajoissa ja on mukana esityksen luomisessa. Projektin suojelijat, Apollon koulun entiset oppilaat kansanedustaja (vihr.) Jani Toivola ja tanssija Ima Iduozee vierailevat työpajoissa syksyn aikana.

Ennen tämän vuoden työpajoja ja esitystä käännetään katseet vielä hetkeksi vuoden 2013 projektin hetkiin. Tanssi-ilmaisusta nuoret saivat avaimia läsnäoloon, itsetuntemukseen ja yhteisöllisiin kokemuksiin.


Vuoden 2013 ensimmäistä kertaa toteutetussa tyttöjen työpajassa yhdistettiin tanssi-ilmaisu ja kuvataide. 



Väriä, liikettä ja iloa tuottava tyttöjen työpajasarja toteutuu tänäkin vuonna ja saa arvoisensa päätöksen keväällä 2015. Työpajoissa syntyneet teokset ja koko Apollo tanssii!-2014/2015 projektin aikana kuvattua videomateriaalia on huhtikuussa kahden viikon ajan esillä Lasipalatsissa järjestettävässä näyttelyssä.

Luvassa on siis tanssintäyteisiä hetkiä upealla porukalla!

tiistai 9. syyskuuta 2014

Vuoden 2014 projektin ensihetket

Tästä se lähtee taas!

Tanssityöpajat saavat jatkoa tänäkin syksynä. 12 apollolaista oppilasta osallistuu Tero Saarinen Companyn tanssijoiden Maria Nurmelan ja Mikko Lampisen vetämiin työpajoihin, jotka alkavat ensi viikolla. Edellisvuosien perusteella osaamme jo sanoa, että luvassa on hienoja hetkiä. Nuoret saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua luovuuden, tanssin ja yhdessä tekemisen voimaan. 

Yhdeksän työpajan sarja kietoo ryhmän tiiviisti yhteen kuukauden ajaksi. Työskentelyn kohokohta on 6.10., jolloin Aleksanterin teatterin näyttämöllä nähdään ryhmän yhdessä luoma esitys. Blogiin päivitetään tunnelmia pitkin tätä tanssintäyteistä matkaa. 

Tervetuloa seuraamaan Apollo tanssii -projektia!




Tero Saarinen Companyn ja Apollon Yhteiskoulun väki suunnitteli syksyn kulkua Apollon koululla. Intoa riittää, tästä tulee jälleen hieno kokemus.